Arend van der Salm directeur, docent in Vlaardingen Holy en centrum.
Geboorte datum : 04- juli 1967

Biografie
Op 4 jarige leeftijd begon ik al interesse te tonen in muziek. Zo leerde ik mezelf enkele liedje op de mondharmonica en rond mijn achste jaar volgde ik twee jaar orgel les. Maar al snel kreeg ik een nieuwe passie: de gitaar. Ik stond er mee op en ging ermee naar bed.  Zodoende volgde ik eerst 4 jaar klassiek gitaarles bij "meester" van de Put. Mijn held, want ondanks zijn al wat hogere leeftijd stond hij open voor alle muzieksoorten. De electrische gitaar kon dan ook niet lang uitblijven, En niet veel later speelde ik al in bandjes( vanaf 13 jarige leeftijd).     

Van I980 t/m 2000 speelde ik in talloze bands. Waaronder:  Fear, Green and Blue, Life Soul, Flex, Doctors order, Miss Watson en Tilt. In deze deze jaren speelde ik met talloze bekende muzikanten waaronder : Richard Hijerman(drums), Rens Lemaier (bassist Guus Meewis), Albert van Dijk (pianist bij crazy pianos en momenteel vaste pianist bij radio 538), Joris Posthumes (saxofonist)  Ik speelde de meest uiteenlopende stijlen, van symfonische rock, covers tot jazz.

Ondanks dat ik geen conservatorium heb gedaan bleef ik me wel ontwikkelen. Zo volgde ik een aantal jaren les bij Egon Verhoeven (gitarist van Hans Dulfer) en volgde ik regelmatig lessen bij diverse conservatorium studenten. Ondertussen speelde ik in diverse professionele bands waarmee ik zo'n 3 optredens per week mee deed.

Vanaf 1995 tot op heden ben ik werkzaam als fulltime muzikant. Naast de vele optredens, heb ik in 1996 gitaarschool Vlaardingen opgericht.
Ook schreef ik een samen met Carina Hulspas een gitaarmethode (twee delen) die is uitgegeven door de Haske (europa's grootste muziek uitgeverij).
Naast het directeurschap bij de gitaarschool geef ik nog ca. 15 uur les in de week aan beginners. Tevens ben ik freelance fotograaf (eigenaar van fotozorg.)Discografie:  Tilt
-    Neverland

Apparatuur:
-    Fender telecaster de luxe
-    Peavey falcon, customized by Vox humana
-    Takamine country western gitaar
-    Hanika 58 PF natural klassiek gitaar
-    Peavy bandit 100 watt

Links:
Link naar boek deel 1
Link naar boek deel 2
facebook
Gitaarles Heenvliet
Gitaarles Hellevoetsluis
Gitaarles Rockanje
Gitaarles Zuidland
Gitaarles Rhoon
Gitaarles Spijkenisse
Gitaarles Brielle
Gitaarles Geervliet
Gitaarles Abbenbroek
Gitaarles Rozenburg
Gitaarles Hellevoetsluis
Gitaarles Zwartewaal
Gitaarles Vierpolder
Gitaarles Nieuwenhoorn
Gitaarles Maasland
Gitaarles Rotterdam
Gitaarles Maassluis
Gitaarles Schiedam
Gitaarles Zoetermeer
Gitaarles  Bergschenhoek
Wijzigingen voorbehouden, Gitaarschool Vlaardingen 2013 
Begin aan je muzikale droom!