12-03-2016
Dit jaar zal er weer een voorspeeldag gehouden worden. En wel op 4 juni in KADE40

15-12-2015
Vanaf heden kun je bij ons ook terecht voor zanglessen/coaching en bandlessen !
De zanglessen worden gegeven in onze vestiging in Vlaardingen Holy en de bandlessen in Kade40

15-07-2015
Het nieuwe lesrooster staat weer online. Dit jaar hebben we gekozen voor twee weken meivakantie !

02-07-2015
In het nieuwe schooljaar zijn er weer leuke ontwikkelingen rondom Gitaarschool Vlaardingen.

KADE 40
Trots kunnen wij dan ook mededelen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met KADE 40 in Vlaardingen www.kade40.nl Wij zullen daar vanaf 24 augustus lessen gaan geven op de maandag, woensdag en vrijdag !

BASISSCHOOL "HET SPECTRUM"
Na de vakantie zullen wij groepslessen gaan geven op basisschool "het spectrum" aan de boslaan in Vlaardingen.

CURSUS SLAGGITAAR IN 13 WEKEN
Onze basiscursus van 13 weken zal voortaan het gehele jaar gevolgd kunnen worden in groepjes van minimaal drie personen.

Gitaarles Heenvliet
Gitaarles Zoetermeer
Gitaarles  Bergschenhoek
Wijzigingen voorbehouden, Gitaarschool Vlaardingen 2013
Aanmelden is heel eenvoudig. U vult simpelweg onderstaand contactformulier in en binnen 24 uur (op werkdagen) nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor uw eerste les. Aanmelden is geheel vrijblijvend.  De eerste les is altijd een gratis proefles ! (geldt niet voor de cursus slaggitaar)
Begin aan je muzikale droom!