Nils van Grevenbroek docent in Vlaardingen Holy
Geboortedatum: 05september 1978

Biografie:

Ik groeide op in een familie waar muziek een grote rol speelde. Mijn oudere broers speelde allemaal een instrument en zodoende werd ook ik op twaalfjarige leeftijd aangestoken door het gitaarvirus. Al snel besefte ik dat ik later graag mijn "brood" zou willen verdienen met het maken van muziek.

Zoals het vroeger wel vaker voorkwam, had het leren van een "echt vak" prioriteit boven het vak als muzikant. Zodoende werd er besloten eerst naar de  LTS en daarna naar de MTS te gaan. Na het behalen van beide diploma's werkte ik vervolgends 4 jaar op een architectenbureau.

Ondertussen bleef ik me verder ontwikkelen op de gitaar. Zo volgde ik van mijn 13de tot 18de jaar gitaarles op de Capelse muziekschool bij docent Hugo Buiten. Ook speelde ik de band van mijn broer “The AbsentSound” als bassist. Omdat het muzikantenvak mij erg bleef trekken besloot ik uiteindelijk om een studie te gaan volgen aan het conservatorium in Rotterdam. Ik kreeg daar les van grote namen binnen de muziekwereld zoals: Menno Gootjes (Focus, Henderickx project, Nine volt), Age Kat (The Frog), Leendert Haaksma (Anouk, Trijntje Oosterhuis en Soulvation), Martijn van Agt (Anouk, Ilse de Lange) en Rogier Wagenaar (Alain Clark, Claudia de Breij).

Naast het spelen in "the absentSound ontstaan het idee om jamsessies te organiseren voor lokalen muzikanten. De "Jamstudio" was geboren. Op diverse loacties (Wijnstraat (Rotterdam), Brauwweg (Schiedam) en in de Vijfsluizen (vlaardingen) werden de jaren daarna vele jamsessie en geluidsopnamen gemaakt. Deze zijn onderandere te beluisteren op het web.

Momenteel speel ik als gitarits bij de  “The Stream” en “Upright Pianos”. Daarnaast bezit ik een geluidstudio waar professionele geluidsopnamen en video opnamen gemaakt kunnen worden. Als gitaardocent geef ik bij gitaarschool Vlaardingen al weer 8 jaar met veel plezier les.Links:
www.jamstudio.nl   
www.thestream.nl
www.youtube.com/user/nilsvgrevenbroek
www.facebook.com/nilsjamstudio
http://www.youtube.com/watch?v=MBvGcknar3k&hd=1
http://www.youtube.com/watch?v=iPT4GQuyNWM&hd=1


Gitaarles Heenvliet
Gitaarles Hellevoetsluis
Gitaarles Rockanje
Gitaarles Zuidland
Gitaarles Rhoon
Gitaarles Spijkenisse
Gitaarles Brielle
Gitaarles Geervliet
Gitaarles Abbenbroek
Gitaarles Rozenburg
Gitaarles Hellevoetsluis
Gitaarles Zwartewaal
Gitaarles Vierpolder
Gitaarles Nieuwenhoorn
Gitaarles Maasland
Gitaarles Rotterdam
Gitaarles Maassluis
Gitaarles Schiedam
Gitaarles Zoetermeer
Gitaarles  Bergschenhoek
Wijzigingen voorbehouden, Gitaarschool Vlaardingen 2013 
Begin aan je muzikale droom!