Privé les (zang of gitaar)
Eén op één les. De lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering. De docent kan direct inspelen op de behoefte en interesse van de leerling. Privé-lessen hebben een hoog rendement en worden gegeven vanaf 6 jaar.In het algemeen zijn deze lessen makkelijk te plaatsen. Wij hoeven namelijk geen rekening te houden met wensen van andere leerlingen.

Duo les  (zang of gitaar)
Lessen met 2 leerlingen tegelijk. Ook deze lessen kenmerken zich door een persoonlijke benadering. Combinaties die we vaak zien zijn: ouders en kind, kennissen van elkaar of samen met iemand van onze wachtlijst. Belangrijk is dat leeftijd, interesse en niveau op elkaar zijn afgestemd. Duolessen hebben een hoog rendement.

Groepsles  Cursus slaggitaar
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die in 13 lessen de basis wil leren van het gitaarspel. Zeer geschikt voor mensen die nog nooit gitaar hebben gespeeld. Deze cursus heeft een sterk oriënterend karakter. Aan de hand van onze eigen geschreven methode leert u eenvoudige akkoorden en ritmes spelen. Naast theorie en veel oefeningen leert u tevens een paar bekende popsongs te spelen! De studielast is ca. 45 minuten per dag.  Elke week krijgt u 1/2 uur trioles. De cursus start het gehele jaar door. (bij voldoende aanmeldingen)
LESVORMEN
U kunt zich ook inschrijven via onze inschrijfformulieren!
Gitaarles Heenvliet
Gitaarles Zoetermeer
Gitaarles  Bergschenhoek
Wijzigingen voorbehouden, Gitaarschool Vlaardingen 2013
Aanmelden is heel eenvoudig. U vult simpelweg onderstaand contactformulier in en binnen 24 uur (op werkdagen) nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor uw eerste les. Aanmelden is geheel vrijblijvend.  De eerste les is altijd een gratis proefles ! (geldt niet voor de cursus slaggitaar)
Cursus bandcoaching
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die graag in een band wil spelen of al een eigen band heeft. Je kan met je eigen band direct aan de slag gaan of als je nog geen band hebt dan gaan wij op zoek naar muzikanten die het beste passen bij jouw niveau en muziekstijl. Uiteindelijk is het de bedoeling  dat alle bands het podium betreden. Ter afsluiting van de cursus zal er dan ook altijd een optreden plaats vinden.
LET OP: De zanglessen en
               bandcoaching worden alleen
               in Vlaardingen gegeven.
Begin aan je muzikale droom!
Alle teksten op deze website zijn eigendom van Gitaarschool.nl. Teksten mogen zonder toestemming niet worden gebruikt.